Galatasaray Odeabank Strasbourg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Basketbolda final heyecanı. Galatasaray Odeabank Eurocup finalinde Fransız ekibi Strasbourg ile karşılaşıyor. Bu dev mücadele Galatasaray Strasbourg maçı saat kaçta oynanacak. Karşılaşma hangi kanaldan naklen yayınlanacak? Detaylar haberimizde

Galatasaray Odeabank Strasbourg maçı  ne zaman, saat kaçta,  hangi kanalda?
22 Nisan 2016 Cuma 09:47

Eurocup'ta final heyecanı bu akşam yaşanıyor. Temsilcimiz Galatasaray Odeabank, finalde Fransız ekip Strasbourg ile karşılaşacak. Final serisinin ilk maçında Fransa deplasmanına gidecek sarı-kırmızılı ekipte moraller yerinde. Ergün Ataman ve öğrencileri, Strasbourg deplasmanından avantajlı bir skorla dönmek istiyor. 

İspanyol temsilcisi Gran Canaria'yı saf dışı bırakarak finale yükselen Ergün Ataman'ın öğrencileri, İtalyan ekibi Trentoyu geçen Strasbourg ile finalde karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde 

Galatasaray Odeabank - Strabourg karşılaşması hangi kanaldan yayınlanacak?

Ergin Ataman ve öğrencileri bu akşam deplasmanda Strasbourg ile karşılaşıyor. Bu zorlu mücadele T.S.İ 22.00'da başlayacak. 

Fransa'dan avantajlı dönmek isteyen Galatasaray'ın bu zorlu mücadelesi NTV-Spor'dan naklen yayınlanacak.

İkili averaj sisteminin geçerli olduğu final eşlemesinde, hangi takım daha fazla farkla galip gelirse o kupaya uzanan taraf oluyor. 

Strasbourg'un ilginç istatistiği

Klasik bir Fransız takımı olan Strasbourg, iç saha ve deplasman dengesizliğine sahip bir takım olarak göze çarpıyor. Dış sahada daha iyi performans gösteren Fransız takım, iç saha maçlarında parlak bir istatistiğe sahip değil. Strasbourg'da göze çarpan isimler Collins, Beaubois ve Weems

Gözler Errick McCollum'da

Ergin Ataman için ayrı bir önem taşıyan bu karşılaşmada şüphesiz gözler Errick McCollum üzerinde olacak. En değerli oyuncu seçilen McCollum, maç başına 18,7 sayı ortalamasıyla oynuyor. Şüphesiz Strasbourg'un önlem alacağı yıldız oyuncu akşam nasıl bir performans sergileyecek. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.