Galatasaray genç yıldızı kadrosuna katmak için ilk resmi girişiminde bulundu

Galatasaray transfere erken başladı. Galatasaray yönetimi Partizan forması giyen Sırp genç yıldızı 19 yaşındaki Andrija Zivkovic'i kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfediyor. Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Andrija Zivkovic kimdir?

Galatasaray genç yıldızı kadrosuna katmak için ilk resmi girişiminde bulundu
01 Nisan 2016 Cuma 10:54

Galatasaray transfer sezonuna erken giriş yaptı. Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak isteyen ve geleceğe yönelik yatırımlar gerçekleştirmek isteyen Galatasaray ilk resmi transfer teklifini yaptı.

Galatasaray Partizan forması gizen 1996 doğumlu sağ açıkta oynayan Andrija Zivkovic için resmi teklif yaptı. 19 yaşındaki genç yeteneğin manageri İstanbul'a çağırıldı. Manager Pini Zahavi ile görüşme gerçekleştiren Mehmet Özbek, genç yıldızı kadroya katmak için yoğun çaba sarfediyor. 

Partizan takımında kaptanlık yapan 1996 doğumlu Andrija Zivkovic, 13 Nisan'da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisini izlemek için davet edildi. Genç yıldızı ikna etmek isteyen Galatasaray'ın karşısında önemli rakipler yer alıyor. Milan ve Benfica'da 19 yaşındaki Andrija Zivkovic için Partizan'a resmi teklifte bulundu. 


 Andrija Zivkovic kimdir?

U20 Dünya kupasında dikkatleri üzerine çeken Sırp oyuncu Andrija Zivkovic, hem sol hem de sağ kanatta oynayabiliyor.  Partizan Belgrad kulübünde top koşturan oyuncunun piyasa değeri 7 milyon euro. Bu sezon çıktığı 27 karşılaşmada, 12 gol 8 asistle oynayan Andrija Zivkovic, Sırbistan milli takımında 3 maça çıktı ancak hiç gol atamadı.

 Andrija Zivkovic Partizan'da attığı goller

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.