Galatasaray'da sağ bek transferinde mutlu son

Galatasaray'ın yeni transferi ne zaman gelecek? Galatasaray Linnes ile anlaştı mı? Galatasaray'ın sağ bek transferinde son durum ne? Martin Linnes kimdir?

Galatasaray'da sağ bek transferinde mutlu son
11 Ocak 2016 Pazartesi 22:11

 Uzun süredir sağ bek transferinde çalışmalar yürüten Galatasaray, aradığı sağ beki Norveç'te buldu.Galatasaray'ın Molde takımından transfer ettiği Martin Linnes yarın İstanbul'a gelecek.

 Galatasaray'ın yeni sağ bek transferi Norveçli oyuncu Martin Linnes yarın İstanbul'da olacak. Molde takımının oyuncusu Linnes'in yarın akşam saatlerinde İstanbul'da olması bekleniyor.

24 yaşındaki sağ bek oyuncu Linnes'in görüşmeler sonrasında takımın Antalya kampına katılması bekleniyor.

Martin Linnes Kimdir?

Norveçli oyuncu ve 24 yaşındaki Martin Linnes futbol hayatına Sander kulübünün alt yapısında başlamıştır. 2012 yılında Molde takımına transfer olan Linnes, ilk sezonunda 35 maçta forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti. Sağ bek pozisyonunda görev alan 24 yaşındaki oyuncu Molde'de kaldığı süre boyunca attığı goller ile dikkat çekmiştir. Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta olan Molde takımının sağ beki Linnes grupta oynanan maçta Fenerbahçe'ye 1 gol atmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Hele maçlar başlasın mutlu mu değil mi göreceğiz.