Galatasaray : 3 - Gaziantepspor : 1 maç sonucu

Gaziantepspor 'u Türk Telekom Arena'da ağırlayan Galatasaray maçı 3 - 1 'lik skor ile kazanarak Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmaya hak kazandı...

Galatasaray : 3 - Gaziantepspor : 1 maç sonucu
31 Ocak 2016 Pazar 23:28

 Ziraat Türkiye kupasının son 16 karşılaşmasında Galatasaray, Gaziantepspor 'u evinde ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen maç 3 - 1 'lik skor ile Galatasarayın galibiliyetiyle sonuçlandı. Maçın ilk yarısında Galatasaray 2 gollük skor farkıyla öne geçti ve maçı lider olarak devam ettirdi. 

Galatasaray - Gaziantepspor maçında üzücü bir sakatlıkta yaşandı. Gaziantepspor 'da oynayan Elyasa Süme, oyunun 83. dakikasında bir takım arkadaşıyla çarpıştı ve burnu kırıldı. Maça devam edemeyen Elyasa Süme yerine bir oyuncu girmedi ve 83. Dakikadan sonra Gaziantepspor 10 kişi olarak oynadı. 

Galasarayın sahasında oynanan maçta 20. dakida da Olcay Aydın skoru 1 - 0 yaptı. 23. Dakikada gelen 2. golü ise Sinan Gümüş attı. Çekişmenin 2. yarısında uzun süredir eleştirilere maruz kalan Burak Yılmaz skoru 3 - 0 yaptı. Skoru belirleyen ve Gaziantepspor 'un tek golünü ise 75. dakikada Habib Habibou kaydetti. 

Galibiyetin ardından Galatasaray bir üst tura çıkmaya hak kazandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.