Filenin Sultanları Yarı Finalde

A Milli Bayan Voleybol Takımı 2015 CEV DELA Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Almanya’yı 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları Yarı Finalde
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

A Milli Bayan Voleybol Takımı 2015 CEV DELA Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Almanya ile karşılaştı.

Filenin Sultanları, çeyrek final karşılaşmasında Macaristan'ı yenen Almanya ile yarı final mücadelesini verdi. Filenin Sultanları Almanya’yı setlerde 3-2 yenerek yarı finale yükseldi.

Saat 18:30 da başlayan karşılaşmada ilk seti 25-20 skor ile Türkiye aldı. İkinci sette Almanya iyi oyun sergileyerek seti 21-25 kazandı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi. Almanya 3. sette de güzel bir oyun sergileyerek seti 20-25 aldı ve setlerde Türkiye karşısında 2-1 öne geçti. 4. Sette millilerimiz oyun disiplinine bağlı kalarak seti 25-23 aldı ve setlerde durumu 2-2 ye getirdi. Son sette rakibi Almanya karşısında iyi bir oyun sergileyen Filenin Sultanları seti 15-12 alarak muhteşem bir zafer elde etti ve adını yarı finale yazdırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.