Fenerbahçe'ye Saraçoğlu'nda Akhisar Engeli

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe'ye  Saraçoğlu'nda Akhisar Engeli
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Saat 20:00'da başlayan müsabakayı hakem Serkan Çınar yönetti. Oynanan maçta Fenerbahçe ilk yarı iki farkla öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve Akhisar Belediyespor ile kendi evinde 2-2'lik skor alarak berabere kaldı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda maça konuk ekip Akhisar Belediyespor başladı. 11. dakikada Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda Alper Potuk’a verdiği pas sonrasında, top ile buluşan Alper Potuk altı pas üzerinde olan Fernandao'ya net bir pas atıyor. Bu pası iyi değerlendiren Fernandao  güzel bir  kafa golüyle Fenerbahçe’yi  kendi evinde 1-0 öne geçiriyor. Fenerbahçe'nin attığı bu golde Fernandao'nun ofsaytta olduğu itirazları oldu. Kontra futbolla gol arayan Akhisar Belediyespor ise ev sahibi takım karşısında gol bulamadı. 37. dakikada Fenerbahçe,  Fernandao ile Akhisar karşısında bir gol daha buluyor ve durumu 2-0’a getiriyor. Bu golün asisti Portekizli oyuncu Nani'den  geliyor. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmazken Fenerbahçe soyunma odasına 2 farklı üstünlük ile giriyor.

Maçın ikinci yarısınına ev sahibi takım Fenerbahçe başlıyor. 54. dakikada Fenerbahçe ceza sahası içinde Fenerbahçeli oyuncu Diego topa eli ile müdahale ediyor ve Akhisar penaltı kazanıyor.  56. dakikada Güray Vural'ın gole çevirdiği penaltı sonrasında durum 2-1'e geliyor.  Golden sonra iki takımında karşılıklı pas hataları yaptığı görüldü.  Akhisar Belediyespor 68. dakikada Douglas Ferreira'nın golü ile beraberliği yakalıyor. Sol kanattan kullanılan serbest vuruş sonrası Douglas Ferreira önüne düşen topa yatarak vuruş yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Bu gol ile durum 2-2’ye geliyor. Durum 2-2’ye geldikten sonra ev sahibi takım Fenerbahçe oyunda baskısını arttırsada Akhisar kalesinde gol bulamıyor ve maç 2-2 sona eriyor.

Bu sonuç ile Fenerbahçe puanını 14 yaparken, haftayı lider Beşiktaş’ın 2 puan gerisinde kapatıyor.

 

 

FENERBAHÇE - AKHİSAR BELEDİYESPOR:  2-2

TARİH: 04.10.2015

SAAT: 20.00

STAD: Şükrü Saraçoğlu Stadı

 

 

FENERBAHÇE : Volkan Demirel,  Simon Kjaer,  Şener Özbayraklı,  Bruno Alves,  Caner Erkin, Mehmet Topal,  Diego,  Raul Meireles,  Nani,  Alper Potuk, Fernandao 

TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

AKHİSAR BELEDİYESPOR:  Milan Lukac,  Douglao,  Ahmet Cebe,  Caner Osmanpaşa,  Kadir Keleş,  Merter Yüce,  Güray Vural,  Custodio,  Sami,  Hugo Rodallega,  Lomana LuaLua 

TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

GOLLER:  11.dk Fernandao, 37.dk Fernandao, 56.dk Güray Vural, 68.dk Douglas Ferreira

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.