Fenerbahçe Kjaer için Sevilla ile 10 milyon euroya anlaştı

Fenerbahçe'de Simon Kjaer transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertli ekip, Sevilla'nın 10 milyon euroluk teklifini kabul etti.

Fenerbahçe Kjaer için Sevilla ile 10 milyon euroya anlaştı
26 Temmuz 2017 Çarşamba 22:05

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın, iddia edildiği gibi Ben Arfa transferi için değil; Simon Kjaer için Paris'e gittiği öğrenildi.
 
Sevilla'nın Fenerbahçe'ye 10 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtilirken, Sarı Lacivertliler'in de bu teklife 'Evet' dediği aktarıldı. Ancak transferin önünde bir engel var. Kjaer'in yıllık 4 milyon euroluk ücreti Sevilla'yı düşündürüyor. Bunun sebebi ise İspanyol ekibinin vergi yükü nedeniyle bu ücreti yüksek bulması.
 
Kjaer, aradaki ücret farkının Fenerbahçe tarafından karşılanmasını talep etti. Ve bunun için de Çetinkaya Paris'e gitti. Paris'te futbolcunun menajeri Mikkel Beck ile ücret farkıyla alakalı detayları masaya yatırdı.
 
Bu transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.