Fenerbahçe kafilesi Moskova'ya uçtu. Gökhan Gönül'den iddialı açıklamalar

25 Şubat Perşembe Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe Moskova'ya uçtu. Rusya'ya giden fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül'den iddialı açıklamalar geldi.

Fenerbahçe kafilesi Moskova'ya uçtu. Gökhan Gönül'den iddialı açıklamalar
24 Şubat 2016 Çarşamba 10:26

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşmasında Rusya ekibi Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak Fenerbahçe' bu sabah Rusya'nın başkenti Moskova'ya uçtu. Rusya'nın özel uçaklara izin vermemesi sonrasında tarifeli uçakla Moskova'ya giden Sarı-Lacivertli ekibin rahat etmesi için Yönetim 40 bilet aldı.

"Hedefimiz Basel’de finale çıkmak"

Fenerbahçe'nin ikinci kaptanı tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül Lokomotiv maçı ile ilgili açıklamada bulundu. Gönül, "Rakibi küçümsemiyoruz ama Lokomotiv Moskova bizim ayarımızda bir takım değil. İlk maçta olduğu gibi gol yemeden kazanıp döneceğiz. Kaliteli, karakterli bir takımız" açıklamasında bulundu. Hedeflerinin kupayı almak olduğunu belirten tecrübeli futbolcu iddialı açıklamalarını sürdürdü. Gökhan Gönül, "Hedefimiz Basel’de finale çıkmak. hatta kupayı almak. Bu nedenle önümüzdeki engelleri bir bir kaldıracağız" dedi.

 Perşembe günü Rusya'nın başkenti Moskova'da Lokomotiv Moskova ile  karşılaşacak temsilcimiz Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosu açıklandı.

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül,Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani, Jose Fernandao ve Robin van Persie.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.