Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi kim oldu?

Ligin 23. haftasında kritik derbiyi yönetecek hakem belli oldu. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu? Müsabakayı, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır derbi karnesi nasıl?

Fenerbahçe Beşiktaş maçının hakemi kim oldu?
25 Şubat 2016 Perşembe 16:55

Gözler, pazartesi günü ligin kaderini belirleyecek ve şampiyonluk yarışında kilit rol oynayacak derbiye çevrildi. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasını yönetecek hakem belli oldu. Hafta içerisinde Arsenal-Barcelona karşılaşmasını yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 29 Şubat Pazartesi günü oynanacak kritik derbiyi yönetecek.


Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Ok olacak.

Cüneyt Çakır'ın derbi karnesi

Çakır, 18 Derbi karşılaşması yönetti.

Süper Lig kariyerine 2001-2002 sezonunda başlayan Cüneyt Çakır, 16 lig ve 2 kez de Türkiye Kupası'nda oynanan derbi maçlarında görev aldı.  aynı sezon 3 maçta görevlendirildi. Göreve başladığı ilk 3 sezonda derbi maç yönetmeyen Çakır, sonraki tüm sezonlarda derbi karşılaşmalarda görev aldı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maçlarda 3 kez görev aldı.

Cüneyt Çakır, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçlarda daha önce 3 kez görev aldı. Bu müsabakalarda Fenerbahçe bir galibiyet alırken, 2 maç da berabere sona erdi. Fenerbahçe şampiyon olduğu 2010-2011 sezonunda Çakır'ın yönettiği derbi maçta Beşiktaş'ı deplasmanda 4-2 mağlup etti. Aynı sezon Kadıköy'de oynanan diğer karşılaşma ise 1-1 tamamlandı. Çakır'ın görev aldığı ve Kadıköy'de oynanan 2013-2014 sezonundaki derbi ise 3-3 berabere bitti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Cüneyt hocanın adil yönetimine güveniyoruz.