Fatih Terim: Arda'yı gönderme kararı benim, bırakma kararı onun

A Milli Teknik Direktörü Fatih Terim, Slovenya maçı öncesinde basın toplantısı gerçekleştirdi. Milli Takımda yaşananlar, Arda Turan'ın milli takımı bırakması ile ilgili konuşan Fatih Terim, "Arda'yı gönderme kararı benim, açık ve net Arda'yı gönderme kararı benim, milli takımı bırakma kararı onun" dedi.

Fatih Terim: Arda'yı gönderme kararı benim, bırakma kararı onun
10 Haziran 2017 Cumartesi 19:45

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Arda Turan'ın A Milli Takım'ı bırakması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında kameraların karşına geçen Fatih Terim,  Arda'yı kamptan kendisinin gönderdiğini, milli takımı bırakma kararının Arda Turan'a ait olduğunu ifade etti.

Allah Aşkına Maç Bitene kadar Konuşmayalım

Basın toplantısında sert ifadeler kullanan Fatih Terim, "Birçok konu var aydınlatılması gereken. Ancak milli takımda görev yaptığım sürece içinde herkesten birkaç ricam oldu. Allah aşkına maçlar bitene kadar konuşmayalım, 2 gün sabredelim dedim. Her kampta ben bunları ifade etmekten yoruldum. Aynı şeyleri söyleyip farklı sonuç beklemek delilerin işi. Herkes de bu isteğime uydu. Maçtan 1 gün önce konuşan oyuncum ve yönetici olmadı. Teşekkür ediyorum. " dedi.

Arda'yı gönderme kararı benim

Birçok insan Milli takımın başarısını önlemek için hareket etti. Artık yeter! Yarın maçtan sonra ne sorunuz varsa sorabilirsiniz. Hatta şimdiden sorularınızı da verebilirsiniz! Yarın maç bitimi TSİ 01.00 olacak. Ama bir gün sonraya kalsın da istemiyorum...  Yaşanmış çok şey var. Ama ben bunları söylemeyi karakterime, tecrübeme, seviyeme uygun bulmuyorum. Konuşmasam da iftiraları, olmamış şeyleri kabul etmiş sayacaksınız. Dolayısıyla vah vah... Uçakta hepinizin bildiği gibi kabul edilemez bir olay yaşandı. Ben gereğini yaptım. Arda'yı gönderme kararı benim, açık ve net Arda'yı gönderme kararı benim, milli takımı bırakma kararı onun...

Ben Ay-Yıldızlı Formayı Pazarlık Konusu Yapmam

Gelelim pazarlık konusuna... Ben Ay-Yıldızlı formayı pazarlık konusu yapar mıyım! Bırakın onu, dünyanın en iyi futbolcuları gelse, milli formayı pazarlık konusu yaptırmam! Oyuncu milli takım formasını giymek için pazarlık yapacak... Vah benim memleketime vah... Vah benim futboluma... O günleri hatırlayın. Arda'yı milli takıma almayan benim. "Hocam ben gelirim ama, bunları almazsan.." Böyle mi oldu? Oyuncuyu almadığım süreçte tüm araya girmeye çalışanlara rağmen doğrulardan vazgeçmemiştim. Benimle pazarlık yapacak öyle mi? Bu olayların gizli aktörlerini zaman ortaya çıkaracak

Yarın Herşeyi Konuşacağım

Fatih Terim basın toplantısının sonunda bütün basın mensuplarının hazırlanmasını isteyerek yarın bütün olaylarla ilgili konuşacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.