Falcao'da Galatasaray'da Tranfer Bitti Falcao İstanbul'a Geliyor

Galatasaray transferleri, Galatasaraylı taraftarların transfer edilmesini dört gözle beklediği Kolombiyalı golcü Falcao, Radamel Falcao kimdir, Radamel Falcao galatasaray, Fernando Muslera'dan Radamel Falcao'ya galatasaraya gel mesajı, Ryan Donk'tan Radamel Falcao'ya galatasaraya gel mesajı, Radamel Falcao galatarasaraya tranfer oldu mu Radamel Falcao katkı sağlar mı

Falcao'da Galatasaray'da Tranfer Bitti Falcao İstanbul'a Geliyor
Admin
Admin
08 Ağustos 2019 Perşembe 16:24

Falcao'nun son  İnstagram paylaşımı: Cimbombom

Galatasaraylı taraftarların transfer edilmesini dört gözle beklediği Kolombiyalı golcü Falcao, İnstagram hesabından yaptığı paylaşımla adeta transferin bittiğini müjdeledi.

Falcao'nun son paylaşımı: Cimbombom

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu tranferi için yöneticilerin seferber olduğu Radamel Falcao, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Kolombiyalı yıldız, Fernando Muslera'nın Instagram'dan Süper Kupa zaferi için yaptığı paylaşımın altına "Cimbombom" şeklinde yorum bıraktı.

MUSLERA'DAN CEVAP: GALATASARAY'A GEL

Uruguaylı kaleci, Falcao'nun bu paylaşımının ardından kendisine, "Galatasaray'a gel idol" diyerek cevap verdi. Donk ise, "Gel, 1 hafta sonra lig başlıyor" dedi.

Instagram'daki bu sohbet, Galatasaraylı taraftarların heyecanını daha da katlarken, "Transfer bitti, artık Türkiye'ye geliyor" yorumları yapıldı.

G.Saray-Falcao görüşmesine dair ilk fotoğraf

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ile Kolombiyalı Süperstar yıldız Falcao'nun transfer görüşmesine dair bir fotoğraf sosyal medyaya düştü.

G.Saray-Falcao görüşmesine dair ilk fotoğraf

Falcao: Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur açıklamasında bulundu.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.