EURO 2016 İsveç Belçika maçı saat, kaçta hangi kanalda?

Euro 2016 grup maçları bugün sona eriyor. E ve F grubu maçları ile en iyi üçüncüler belli olacak. Şüphesiz Türkiye'nin gruptan çıkmasının belli olacağı İsveç Belçika maçı olacak. Peki İsveç Belçika maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Euro 2016 grup maçları ile ilgili detaylar haberimizde.

EURO 2016 İsveç Belçika maçı saat, kaçta hangi kanalda?
22 Haziran 2016 Çarşamba 15:50

Fransa'da düzenlenen EURO 2016 grup maçları bu akşam oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Bu akşamın şüphesiz en önemli maçı İsveç Belçika maçı olacak. Türkiye'nin bir üst tura çıkmasınıda etkileyecek bu dev karşılaşma ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Euro 2016 E grubu İsveç Belçika ile ilgili detaylar haberimizde.

İbrahimoviç'in sürüklediği İsveç, bu akşam gruptan çıkabilmek için Belçika ile karşılaşacak. Belçika'yı mutlak yenmesi gereken İsveç'te en iyi üçüncüler arasına girip bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Peki İsveç Belçika maçı saat kaçta oynanacak?

İbrahimovic ve Lukaku kozlarını paylaşıyor. İsveç Belçika maçı bu akşam TSİ ile 22.00'da başlayacak. Bu dev karşılaşma  LİG TV 2 ve TRT Spor kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

14 kez karşılaştılar 

İsveç ve Belçika daha önce 14 kez karşılaştı. İsveç beş kez, Belçika ise yedi kez galip geldi. İsveç, Belçika'ya toplam 30 gol atarken, Belçika daha fazla maç kazanmasına rağmen 22 gol atabildi. İsveç ve Belçika büyük turnuvalarda bir kez karşılaştı. Euro 2000'deki maçta Belçika, Bart Goor ve Emile Mpenza'nın golleriyle 2-1 kazanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.