Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti

FETÖ'nün daimi adamlarından birisi olan NBA oyuncusu Enes Kanter ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi. Fettullah Gülen'e bağlılık yemini eden FETÖ'cü Enes Kanter'in babası Mehmet Kanter, oğluna soyadını değiştirmesini isteyerek FETÖ'cü Enes'e çağrıda bulundu.

Enes Kanter'i ailesi evlatlıktan reddetti
08 Ağustos 2016 Pazartesi 15:55

Fettullahçı Terör Örgütü Lideri Fettullah Gülen'e bağlılık yemini eden NBA oyuncusu Enes Kanter'e ailesinden şok bir tepki geldi. FETÖ'cü Enes Kanter'in babası Mehmet Kanter, Enes Kanter'i evlatlıktan reddettiğini açıkladı. Sosyal Medya hesabı Twitter'dan terörist Gülen'e biat eden, onun için öleceğini ifade eden Enes Kanter'in ailesi tarafından reddedildiği belirtildi.

Fettullah Gülen'in adamı olan Enes Kanter'e ailesinden büyük bir şok tepki geldi. Gülen'e sevgi cümleleri kullanan ve bağlılık yemini eden Enes Kanter'in babası MEhmet Kanter, oğlunu evlatlıklan reddettiğini açıkladı. Baba Kanter, oğluna açık çağrıda bulunarak soyadını değiştirmesini istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Hayırsız evlat. Anne ve babasını kutluyorum.