Deplasman yasağı kalkıyor mu? Vali Vasip Şahin açıkladı

Uzun süredir gündemde olan derbi maçlarda deplasman taraftar yasağı kalkacak mı? Beşiktaş Galatasaray derbisinde Galatasaray seyircisi Vofadone Arena'ya girebilecek mş? İstanbul Valisi Vasip Şahin'den deplasman yasağı açıklaması? Peki Deplasman yasağı kalkıyor mu? İşte detaylar

Deplasman yasağı kalkıyor mu? Vali Vasip Şahin açıkladı
20 Eylül 2016 Salı 11:58

Hafta sonunda oynanacak Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesinde deplasman yasağının kaldırılıp kaldırılmayacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili İstanbul Valisi Vasip Şahin yapılan toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle 15 Temmuz 2016 kandlı darbe girişimi sonrasında gündeme yoğun bir şekilde gelen deplasman yasağının kaldırılması ile ilgili adımlar atılacak mı? İşte detaylar. 

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ İstanbul Valisi Vasip Şahin ile bilgi paylaşımı yaptıklarını belirterek, "Yasak konusunda neler yapabiliriz, bunu paylaştık. Umarım Perşembe günkü toplantıda taraftarlar için iyi bir karar çıkar" şeklinde konuştu.

 Deplasman yasağı ile ilgili konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin,  deplasman yasağının kaldırılmasına sıcak baktıklarını ifade etti. Vali Şahin, "Güzel bir görüşme yaptık. Bu görüşmelere daha sonra da devam edeceğiz. Biz futbolu bir temaşa oyunu olarak görüyoruz. Bunu vatandaşlarımız tarafından da böyle algılandığını düşünüyorum. Tüm kulüpler bu noktada elinden gelen katkıyı verecekler. Deplasman yasağının kaldırılmasına ve bunun yumuşatılmasına sıcak bakıyoruz. Perşembe günü yapılacak İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı bunun üzerine olacak" şeklinde konuşarak, persembe günü yapılacak toplantıda yasağın kalkmasının gündemde olduğunu belirtti.


.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Yöneticiler sorumlu davranırsa bal gibi kalkar.