Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in kalan maçları 2016-2017

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçları sona erdi. Ligde son 5 haftaya girilirken, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçları neler? Şampiyonluğa hangi taraf uzanacak? Beşiktaş Fenerbahçe derbisi hangi tarihte oynanacak? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in kalan maçları 2016-2017
01 Mayıs 2017 Pazartesi 11:40

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda son viraja girildi. Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe, şampiyon olmak için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içerisinde bulunuyor. Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş, 29. Haftada Medipol Başakşehir'in konuğu oldu. Ev sahibi Başakşehir Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup etti ve aradaki puan farkını 4'e indirdi. Peki Beşiktaş ve MEdipol Başakşehir'ın kalan maçları neler? Şampiyonlukta düğüm ne zaman çözülecek. İşte merak edilenler.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelen iki takım biribirleriyle kıyasıya mücadele etmişti. Bu karşılaşmayı,Başakşehir 3-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başarmıştı. Şimdi ligin son 5 haftasına girildi ve bu yolda Beşiktaş ve  Başakşehir'i  birbirinden zor karşılaşmalar bekliyor.

Beşiktaş

Medipol Başakşehir mağlubiyetinden sonra Beşiktaş, derbi hazırlıklarına erken başladı. Lisign 30. haftasında Vodafone Arena'da Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş, sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor. Şampiyonluk yarışının en kritik haftalarının yaşanacağı 30. haftada Beşiktaş'ın bu sezonki en zor derbisi Fenerbahçe karşılaşması olacak. Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de kalan maçları şu şekilde;

Beşiktaş'ın Kalan Maçları Şu Şekilde;

 30. HAFTA
Beşiktaş - Fenerbahçe

31. HAFTA
Bursaspor - Beşiktaş                                       

32. HAFTA
Beşiktaş - Kasımpaşa                                       

33. HAFTA
Gaziantepspor - Beşiktaş                                       

34. HAFTA
Beşiktaş - Osmanlıspor

Abdullah Avcı'nın öğrencileri Medipol Başakşehir, bu sezon büyük bir süpriz yaptı ve şampiyonluk için adım adım ilerliyor. Şampiyonlukta rakibi Beşiktaş'ı 29. Haftada 3-1 mağlup eden Başakşehir, son 5 haftaya moralli giriyor. Medipol Başakşehir'in son 5 hafta birbirinden zor rakiplerle karşılacak.

Medipol Başakşehir'in Kalan Maçları

Antalyaspor - Medipol Başakşehir

13.Mayıs 16:00
Medipol Başakşehir - Gençlerbirliği

21.Mayıs 0:00
Trabzonspor  - Medipol Başakşehir

28.Mayıs 0:00
Medipol Başakşehir  -Adanaspor
4 Haziran 2017
Kayserispor - Medipol Başakşehir

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.