Beşiktaş'tan Arjen Robben atağı

Bu sene şampiyon olmayı hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezon büyük bombayı patlatmayı planlıyor. Şampiyonlar Ligi için iddialı takım kurmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Bayern Münih'in süperstarı Arjen Robben'i kadrosuna katmak istiyor. Taraftarları heyecanlandıran Arjen Robben kimdir

Beşiktaş'tan Arjen Robben atağı
18 Nisan 2016 Pazartesi 12:45

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunun çalışmalarını başlattı. Bu sene şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Beşiktaş, mevcut kadrosunu daha da güçlendirip Avrupa'da başarılı bir takım olmayı hedefliyor. 

Siyah Beyazlı yöneticiler büyük ses getirecek bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde konuşulan bir takım yaratmak isteyen idareciler, Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben'i kancaya taktı. Bayern Münih ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan süperstar Robben'in Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Taraftara şampiyonluk dışında büyük bir süpriz yapmayı hedefleyen yönetim Arjen Robben'i kadroya dahil edip lisanslı ürünlerde büyük satış yapmayı planlıyor. 

Arjen Robben Kimdir?

23 Ocak 1984 tarihinde, Hollanda’nın Bedum şehrinde dünyaya gelen Robben, 180 boyunda ve kanat oyuncusu olarak görev yapmaktadır. Dünya'nın en iyi top sürücülerinden biri olarak görülen Hollandalı Yıldız, 2009 yılından itibaren Bayern Münih’te forma giymektedir. PSV Eindhoven, Chelsea, Real Madrid ve Bayern Münih gibi takımların formasını giyen Arjen Robben, en büyük başarılarını Bayern Münih forması sırtında yakalamıştır. Hollanda milli takımıyla 2010 yılında FIFA Dünya Kupası’nda final oynayan Robben, finalde İspanya’ya yenilen Hollanda takımının ilk 11’inde yer aldı.
Her iki kanatta oynayabilen ve özellikle hızı ile dikkat çeken Robben, topu içeri kat edip gol atma özelliğini sürekli kullanmaktadır. 2009 yılında Bayern Münih’e transfer olan Robben burada kariyerinde dönüm noktasına burada ulaşmıştır. Bayern Münih ile 127 Bundesliga maçına çıkan Robben, 73 gol atarak kariyerinin en başarılı istatistiksel verilerine ulaşmıştır. 



Arjen Robben, Bayern Münih ile beraber 4 kez Bundeliga, 4 kez Almanya Kupası ve 1’er kez de UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Süper Kupası’nı kazanarak, tüm kupaları kaldırmıştır. Ayrıca 2013 yılında Kulüpler Dünya Kupasını kazanan Bayern Münih’in önemli bir parçası olan Robben, Avrupa’nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri haline gelmiştir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.