Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, maç bilet fiyatları ne kadar?

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta karşılaşması olan Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Beşiktaş Osmanlıspor maç bilet fiyatları belli oldu. BJK Osmanlıspor karşılaşması detayları haberimizde.

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, maç bilet fiyatları ne kadar?
11 Mayıs 2016 Çarşamba 12:38

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde Osmanlıspor'u ağırlayacak Beşiktaş'ta maç bilet fiyatları merakla bekleniyor. Şampiyonluğu yüzde 95 oranında garantileyen Beşiktaş, kendi taraftarının önünde bu hafta sahaya çıkacak. Alacağı bir puan ile şampiyonluğunu garantileyecek Beşiktaş'ın Osmanlıspor ile ne zaman saat kaçta karşılaşacak? Bu önemli maçın bilet fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde. 

Beşiktaş Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasının belkide en önemli maçı olacak olan  Beşiktaş Osmanlıspor maçı 15 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Bu önemli mücadele stada gidemeyen ve izlemek isteyenler için Lig TV kanalından naklen yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu maça hakem ataması yapmadı. Maçın hakemi belli olduğunda sayfamızdan öğrenebileceksiniz.

Beşiktaş Osmanlıspor maç bilet fiyatları ne kadar? 

Beşiktaş taraftarı için önemli olan Beşiktaş Osmanlıspor karşılaşmasının maç bilet fiyatları belli oldu. Maça gitmek ve bu ana şahit olmak isteyenler için bilet fiyat listesi aşağıda verilmiştir. 




1. Kategori – 500 TL
2. Kategori – 450 TL
3. Kategori – 425 TL
4. Kategori – 375 TL
5. Kategori – 325 TL
6. Kategori – 300 TL
7. Kategori – 170 TL
8. Kategori – 160 TL

- Batı Vıp Tribün – 1.100 TL
- 1903 Vıp Tribün – 1.150 TL


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.