Beşiktaş kupaya veda etti - Torku Konyaspor Beşiktaş maçı özet izle

Beşiktaş'ın kupadaki kaderi bu akşam belli oldu. Ligde şampiyonluk yarışında bulunan Beşiktaş, çeyrek finalde Konyaspor'a elendi ve kupaya veda etti. Peki Beşiktaş Torku Konyaspor maçının gollerini kim attı? Beşiktaş Konyaspor maç özeti - Torku Konyaspor Beşiktaş maçı golleri izle

Beşiktaş kupaya veda etti - Torku Konyaspor  Beşiktaş maçı özet izle
03 Mart 2016 Perşembe 23:27

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması rövanş maçında Torku Konyaspor'a konuk oldu. Kara-Kartal, Konya'da ya devam ya tamam maçına çıkmıştı. Konya kalesinde gol bulamayan Beşiktaş, 85. dakikada Meha'nın golüne engel olamadı ve Torku Konyaspor'a 1-0 yenilerek kupaya veda etti.

Maçın Özeti

Maça iki takımda donuk başladı. Oyunun genel kontrolü konuk ekip Beşiktaş'ta gözüksede ev sahibi Konyaspor Beşiktaş forvetlerine göz açtırmadı. İlk yarıda Gomez ve Tosic ile yararlanamayan Beşiktaş gol bulamazken ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı da ilk yarının kopyası niteliğinde oldu. Şenol Güneş Gökhan Töre'nin yerine Kerim Frei'yı etkili olması için oyuna aldı ancak ikinci yarının ilk tehlikeli atağı 61. dakikada Konyaspor'dan geldi. Ömer Ali'nin sol çizgiden yaptığı ortayı kaleci Boyko tokatlayarak uzaklaştırdı. Beşiktaş dakikaların gitgide azalması sonrasında risk almaya başladı. Sabırla bekleyen Konyaspor dakika 85'te aradığı golü buldu. Beşiktaş defansının kritik hatasını iyi değerlendiren Meha, ceza sahası dışından şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Konyaspor, Beşiktaş'ı eleyerek yarı finale yükseldi.

Bu sonuçla Konyaspor yarı finalde, Amedspor'u eleyen Fenerbahçe'nin rakibi oldu.




TORKU KONYASPOR: Kaya, Volkan, Selim Ay, Holmen, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Rangelov, Mbamba, Meha, Vukovic, Mehmet Uslu

BEŞİKTAŞ: Denys Boyko, Dusko Tosic, Marcelo, Serdar Kurtuluş, Alexis Delgado, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Mario Gomez

Goller: 85.Dk. Meha


Beşiktaş nasıl tur atlar?

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası bozulan moralleri ve taraftarın gönlünü almak isteyen Beşiktaş'ın turu geçmesi için rakibi Konyaspor'u  2 Farkla yada 3-2, 4-3 gibi skorlarla yenmesi gerekiyor. İlk maçta olduğu gibi Konyaspor'u 2-1 yenmesi durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek ve yarı finalisti penaltılar belirleyecek. 

Mücadelenin berabere ya da Beşiktaş'ın yenilgisiyle tamamlanması halinde ise yarı finale adını yazdıran ekip, ev sahibi ekip Torku Konyaspor olacak.

Torku Konyaspor - Beşiktaş  maçı hangi kanaldan yayınlanacak?


Futbolseverlere keyifli bir maç sunacağı kesin olan karşılaşma Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak.  Hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacağı karşılaşma A Haber'den canlı yayınlanacak.


TORKU KONYASPOR - BEŞİKTAŞ MACINI CANLI İZLE

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yasin kaya - 8 yıl önce
Allah sizden razi olsun diger siteler hangi kanalda oldugunu soylemekten aciz ve sacma sapan sitelerdir...