Aziz Yıldırım, disiplin kuruluna sevk edildi

Basket maçı sırasında Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atan Aziz Yıldırım, Disiplin Kurulu’na sevk edildi. TBF'den açıklama yapıldı.

Aziz Yıldırım, disiplin kuruluna sevk edildi
08 Mayıs 2017 Pazartesi 13:00

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, soruşturma başlattı. Yıldırım'ın basket maçından önce tokat attığı Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'ün şikayeti savcılık soruşturmayı açtı. Disiplin Kurulu’na sevk edilen Aziz Yıldırım hakkında Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

"Bilyoner.com KBL Final Serisi'nde oynanan Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olaylar nedeniyle sorumlular, TBF Ligler Direktörlüğü tarafından derhal Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yaşanan olaylarla ilgili olarak aşağıdaki açıklamada bulunmuştur:

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Yakın Doğu Üniversitesi – Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylardan büyük bir üzüntü duydum. Basketbolumuzu bu tür olaylardan arındırmak üzere Federasyon olarak kararlı duruşumuza devam edeceğiz. Nitekim; bu müsabakada yaşanan olayın sorumluları da Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş olup, Disiplin Kurulumuz ayrıntılı inceleme ve değerlendirme yaparak en kısa zamanda kararını verecektir. Asla tasvip etmeyeceğimiz bu olay nedeniyle duyduğum üzüntüyü bir kez daha paylaşır; benzer olayların tekrar etmemesi uğruna gerekli tüm tedbirlerin alınacağından kimsenin kuşkusunun olmamasını isteriz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.