Ardalı Barcelona, Bilbao'yu gole boğdu

İspanya La Liga 20. haftasında, Arda Turan'ın formasını giydiği dünya devi Barcelona kendi evinde ağırladığı Atletic Bilbao'yu adeta gol yağmuruna tuttu.

Ardalı Barcelona,  Bilbao'yu gole boğdu
18 Ocak 2016 Pazartesi 00:35

La Liga'nın ikinci yarı ilk maçında lider Barcelona kendi evinde Bilbao'yu ağırladı. Arda Turan'ın yedek olarak başladığı maça, Bravo, Vidal, Gerard Pique, Mascherano, Jordi Alba, Sergio Busquets, Rakitic, Andres Iniesta, Neymar, Luis Suarez, Lionel Messi onbiri ile çıkan Katalan ekibi, ilk golü 4. dakikada buldu. 4. dakikada Suarez'i ceza sahasında düşüren İraizoz kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Penaltı kazanan Barcelona'da topun başına geçen Messi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. İlk yarıda Barcelona 10 kişi kalan Atletico karşısında 2. golünü Neymar ile buldu. 31. dakikada Suarez'in pasını iyi değerlendiren Neymar kendisinin ilk takımının ikinci golunü kaydetti. İlk yarı bu skorla biterken, ikinci yarıya Milli oyuncumuz Arda Turan Messi'nin yerine oyuna girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Barcelona üçüncü golü Suarez ile buldu. Goller arka arkaya gelirken, 62. dakikada Rakitic attığı gol ile farkı 4'e çıkardı. Golden yaklaşık 6 dakika sonrasında milli gururumuz Arda Turan, Luis Suarez'e çok güzel bir pas attı. Pası iyi değerlendiren Suarez topu ağlara gönderdi. Maçta yıldızlaşan Suarez 82. dakika golü atarak hem hat-trick yapmış oldu hemde skoru belirleyen golü kaydetti. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.