A Milli Kadrosuna Burak Yılmaz alınmadı

A Milli Takımımızın Finlandiya ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı. Kadroda sürpriz isimler yer alırken, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, Gökhan Töre ve Hasan Ali Kaldırım kadroya alınmadı.

A Milli Kadrosuna Burak Yılmaz alınmadı
18 Mart 2017 Cumartesi 15:40

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Antalya'da Finlandiya ile karşılaşacak, ardından 27 Mart'ta Moldova ile Eskişehir'de bir hazırlık maçı yapacak A Milli Takımın aday kadrosu belli oldu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'dan Deniz Türüç ile Gençlerbirliği'nden Serdar Gürler'i ilk kez aday kadroya davet etti. Hollanda Milli Takımı'nın da istediği Kayserisporlu Türünç'ün tercihi A Milli Takımdan yana oldu.

Kayserisporlu Güray Vural ise yaklaşık 2,5 yıl sonra A Milli Takım kadrosuna davet edildi. Güray, 13 Ekim 2014'te Letonya ile deplasmanda yapılan 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının 23 kişilik kadrosunda yer almış, fakat forma giyememişti.

EMRE ÇOLAK YENİDEN KADRODA

Aday kadroya davet edilen diğer bir işim de Emre Çolak. Sezon başında İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo La Coruna'ya transfer olan ve başarılı bir performans ortaya koyan Emre Çolak, 16 ay sonra milli takımdan davet aldı.

KADROYA ALINMADILAR

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir önceki aday kadroya aldığı isimlerden; Yalçın Ayhan, Hasan Ali Kaldırım Bilal Başakçıoğlu, Tolga Ciğerci, Gökhan Töre belirlenen kadroda yer almadı. Sakatlığı devam eden Burak Yılmaz ve Mehmet Battal ile beraber FİFA cezası bulunan Hakan Çalhanoğlu da kadroya alınmadı.  

ADAY KADRO

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.