3 futbolcu için gözaltı kararı çıktı

Fethullahçı Terör Örgütü soruşturmasında Galatasaraylı üç eski futbolcu Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi.Daha önce de Hakan Şükür hakkında gözaltı kararı verilmişti.

3 futbolcu için gözaltı kararı çıktı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 17:59

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şenay Baygın tarafından, FETÖ'nün futbol camiasındaki yapılanmasına ilişkin soruşturma dahilinde, Hakan Şükür'ün ardından, eski futbolcular Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında 'Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye oldukları' iddiasıyla gözaltı kararı verdi.

Son dönemde yazılı ve görsel basında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında FETÖ/PDY ile irtibatları olduğuna ilişkin çıkan birçok bilgi ve belgeyi delil olarak kabul eden Savcı Baygın, bu üç eski futbolcuyu da Hakan Şükür'ün şüpheli olduğu 'Futbolda Fethullahçı Yapılanma' soruşturmasına dahil etti.Operasyon için bugün sabah saatlerinde düğmeye basıldı.

Şüphelilerden Uğur Tütüneker'in 7 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'ndan, Arif Erdem'in ise 23 Temmuz'da İpsala Sınır Kapısından yurt dışına gittikleri tespit edildi. Demiriz'in Büyükçekmece, Erdem'in Zeytinburnu ve Tütüneker'in de Beşiktaş'taki evlerinde arama yapıldığı bildirildi.İsmail Demiriz, Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alınırken yurt dışında oldukları tespit edilen Hakan Şükür, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında yakalama emri çıkartıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Adı ve ünvanı ne olursa olsun bu örgüt içerisinde kim varsa hepsinden hesap sorulmalıdır.