Manisa'da,il müdürü ve ilçe müdürü tutuklandı

Manisa'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine dair soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest kalan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay ile Şehzadeler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ferhat Bozkaya hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Manisa'da,il müdürü ve ilçe müdürü tutuklandı
24 Ağustos 2016 Çarşamba 13:29

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay ve Şehzadeler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ferhat Bozkaya hakkında tutuklama kararı çıktı.Soruşturma kapsamında Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Manisa Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Ziya Nur Köse, polisler Ercan Töngel, Engin Alaca ve Serdar Sevgican, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Ziya Tay ile Şehzadeler İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ferhat Bozkaya, emniyetteki işlemlerinin sonuçlanmasıyla 20 Ağustos'ta adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerden Tay ve Bozkaya adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, diğer zanlılar tutuklanmıştı.Elde edilen bilgiler doğrultusunda, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ziya Tay ile Ferhat Bozkaya'nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılması kararına itiraz etti.

Manisa Sulh Ceza Mahkemesince iki şüpheli yeniden gözaltına alındı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bir tane Fetöcü kalmamalı.