İzmir'in Menderes ilçesinde baraja düşen yangın söndürme helikopterindeki 3 mürettebatın cansız bedeni bulundu

İzmir'in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale eden yangın söndürme helikopterlerinden biri, gece saatlerinde su almak için alçaldığı Tahtalı Barajı'na düşmüştü. Barajda yapılan aramalar sonucunda helikopterdeki 4 mürettebattan 3'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan 1 mürettebat ise kazadan sağ olarak kurtarılmıştı.

İzmir'in Menderes ilçesinde baraja düşen yangın söndürme helikopterindeki 3 mürettebatın cansız bedeni bulundu
Kamusaati
Kamusaati
17 Eylül 2023 Pazar 18:35

İzmir'in Menderes ilçesindeki orman yangınına müdahale eden ve su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düşen yangın söndürme helikopterindeki 3 mürettebatın cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan gece saatlerinde 1 mürettebat ise kurtarılmıştı.

3 MÜRETTEBATIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Dün başlayan orman yangınına müdahale eden gece görüşlü helikopterlerden biri Tahtalı Barajı'na düşmüştü. 4 kişinin bulunduğu helikopterdeki bir kişi kurtarılmıştı. Gün ağarınca arama-kurtarma çalışmalarına hız verildi. Yapılan aramalarda helikopterdeki 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, X hesabından yaptığı paylaşımda helikopter mürettebatı için taziye mesajı yayınlayarak "Menderes'imizde 16 Eylül Cumartesi günü çıkan orman yangınına müdahale ederken baraja düşen helikopterimizdeki 3 mürettebatımızın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendik. Mürettebatımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.