Erdoğan: "Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan EKPSS Kura töreni öncesinde, terör örgütlerine destek çıkan güçlere çok önemli mesajlar verdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, dost düşman herkese seslenerek "Bu ülkeye boyun eğdiremeyeceksiniz, diz çöktüremeyeceksiniz" diyerek meydan okudu.

Erdoğan: "Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz.Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız."
24 Ağustos 2016 Çarşamba 16:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesine dair Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen atama ve kura töreninde çok önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan; "Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta, bu ülkenin kendi iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız. Bırakalım da Suriye'nin yönetilmesine, Suriye halkı karar versin. Kiminle yönetileceğine Suriye Halkı karar versin, Dışardan birileri değil. Ama buna dahi tahammül edemiyorlar.PKK'sından, YPG'sine, DAEŞ'inden,  FETÖ'süne kadar, Tüm terör örgütlerini üzerimize salanlar. Artık bu oyunun deşifre olduğunu görmelidirler. 15 Temmuz darbe girişimi bölücü örgütün eylemleri, Gaziantep saldırısı da dahil olmak üzere son dönemde yoğunlaşan terör saldırılarına verilecek cevabı her fırsatta tekrarlıyoruz. Burada tekraren ifade ediyorum ! Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyeceksiniz,  bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız,  ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız.1000 Yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz.Onun için ne diyoruz tek millet diyoruz, tek bayrak diyoruz, tek vatan diyoruz, tek devlet diyoruz! Bunlar sanıyorlar ki her saldırıda biz biraz daha zayıflıyoruz. Tam aksine her saldırıda biz bira daha güçleniyoruz. Hani derici, debbağ ne yapar? Deriye vurdukça deri hem güzelleşir hem güçlenir.Bu da böyledir.Tam tersine biz bir oluyoruz, iri oluyoruz, diri oluyoruz, kardeş oluyoruz, hep birlikte Türkiye oluyoruz."şeklinde konuştu.  Erdoğan'ın konuşması alkışlar ve sloganlarla desteklendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.