Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu
24 Ağustos 2016 Çarşamba 19:35

Halit Dumankaya ve 6 ortağın 'FETÖ'ye "himmet" adı altında finansal destek sağladığı iddia edilmişti
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca “FETÖ/PDY”ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat firmasının sahipleri ve ortakları olan şüpheliler Halit Dumankaya, Necla Dumankaya, Uğur Dumankaya, Barış Değer Dumankaya, Ayla Dumankaya ve Semih Serhat Dumankaya'nın tüm mal varlıklarına el konulduğu bilgisi edinildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.