15 Temmuz gecesine ait Marmaris'ten ilk anın görüntüleri ortaya çıktı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı ve cuntacılar tarafından baskın düzenlenen villaya dair ilk kareler ortaya çıktı.Görüntülerde, Erdoğan'ın çevresindekilerle birlikte oturduğu ve telefon görüşmesi yaptığı görülüyor.

15 Temmuz gecesine ait Marmaris'ten ilk anın görüntüleri ortaya çıktı
16 Ağustos 2016 Salı 19:04

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, tatil yaptığı Marmaris'teki otelden ayrılmasının ardından FETÖ/PDY mensubu 35 darbeci asker tarafından otele baskın düzenlenmişti.İki polisin şehit düştüğü saldırı öncesi bir süre otelde değerlendirme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 dakikayla suikast girişiminden kurtulmuştu.


62. Hükümetin Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,7 Ağustos'ta demokrasi mitingine katılmak üzere geldiği Muğla'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminde bulunulan otel ve Erdoğan'ın kaldığı villada inceleme yapmıştı.
FETÖ/PDY mensubu teröristlerin 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı villaya ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
Fotoğrafta;Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir telefon görüşme yaptığı ve çevresindekilerin de dikkatle takip ettiği göze çarpıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.