CHP'den mitingleri iptal kararı

Cumhuriyet Halk Partisi ülke genelinde seçim dönemi sonuna kadar bir daha miting yapmayacak.

CHP'den mitingleri iptal kararı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Ankara Tren Garı'nda yaşanan bombalı katliam sonrasında partilerden tek tek miting iptal kararları geliyor. Siyasi partiler arasında tüm mitingleri iptal eden ilk parti HDP oldu. Ardından bu güne kadar yapacağı tüm mitinglerini iptal ettiğini duyuran CHP ve cumaya kadar miting yapmayacağını ilan eden AKP kararlarını kamuouyuyla paylaştı.

Seçim mitinglerini erteleyen CHP konuyu bir daha görüşme kararı almıştı. Bu konuda toplanan CHP yöneticileri aldığı kararla artık seçim mitingi yapmayacaklarını ilan etti.

Konuyla ilgili Hürriyet'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak şu ifadeleri kullandı.

"Böyle bir karar almamızın ilk nedeni, acılı günler yaşamamız. Bu acılı günde gidip mitingde ne anlatacaksınız? İkinci neden ise, güvenlik sorunu. Türkiye'de güvenliğin sağlanması konusunda büyük sorun yaşanıyor. Hükümet, toplumun güvenliğini sağlayamıyor. Moral yok. Türkiye kötü yönetilen bir ülke, hatta yönetilemeyen bir ülke oldu."

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.