Atalay: \'Çözüm süreci AK Parti\'ye bağlı\'

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay partisinin Türkiye\'nin partisi olduğunu bir kez daha gösterdiğini belirterek çözümün partisine ait olduğunu söyledi.

Atalay: \'Çözüm süreci AK Parti\'ye bağlı\'
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay partisinin seçim zaferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Atalay AK Partinin Türkiye'ni her yerinden oy alan yegane parti olduğunu belirterek Türkiye parti olduğunu söyledi.

Atalay çözüm sürecinin mimarının Ak Parti olduğunu belirterek bu sürecin geleceğinin de partisine bağlı olduğunu söyledi. 

Van Milletvekili Atalay partisinin istikrarı temsil ettiğini ifade ederk biriken Türkiye sorunlarının tamamının bir bir çözüleceğini ifade etti. Atalay 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak sonuçlarının da değerli olduğunu söyledi. Partisinin her alanda kendini yenileyeceğini ve ülke sorunlarına eğileceğini söyleyen Atalay bu doğrultuda çalışacaklarının mesajını verdi. 

Atalay "Hem ekonomide hem demokratikleşmede hem de çözüm süreci gibi kronikleşmiş sorunların çözülmesinde çok önemli bir istikrar dönemi olacak diye düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.