Akdoğan \'paralel yapı\' hakkında konuştu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan TRT Haber\'de \'paralel yapı\' ile ilgili mücadele süreçlerine değindi.

Akdoğan \'paralel yapı\' hakkında konuştu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Başbakan Yardımcısı Yaşçın Akdoğan TRT Haber'de katıdığı bir yayında paralel yapıya yüklendi. İllegal bir örgütle mücadele ettiklerini vurgulayan Akdoğan bu örgütün IŞİD'le temelde aynı olduğunu savundu. 

İllegalite ve insanların hayatlarını mahvetme konularında 'paralel yapı' ve IŞİD arasında büyük bir benzerlik olduğünu söyleyen Akdoğan bu örgütlerin amaca ulaşmak için her yolu mübah gördüğünü söyledi. 

7 Haziran seçiminden sonra yaşananların seçmenin kanaatini etkilediğini belirten Akdoğan, vatandaşın kimin doğru veya yanlış yaptığını, kimin yanlışta ısrar ettiğini iyi değerlendirerek notunu verdiğini söyledi.

AK Parti'nin 1 Kasım'da yüzde 49'lara tırmanmasının çok sürpriz olmadığını dile getiren Akdoğan "Burada AK Parti'nin başarısı ilave 5 milyona yakın oy alması. İlave 5 milyona yakın oy almak çok ciddi bir başarı. Bu, Cumhuriyet tarihinin de aynı zamanda miktar olarak da rekoru" dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.