Terörün Silopi'ye zararı günyüzüne çıkıyor

Silopi'de sokağa çıkma yasağıyla birlikte teröristler faaliyetlerini arttırmıştı. Teröristlerin bu faaliyetler sonucu Silopi'ye verdiği zarar günyüzüne çıkmaya başladı.

Terörün Silopi'ye zararı günyüzüne çıkıyor
19 Ocak 2016 Salı 17:58

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Silopi ilçesinde teröristlerin gerçekleştirdiği saldırılar, camilere de büyük zarar verdi.

Sokağa çıkma yasağı uygulamasının 05.00 ile 18.00 saatleri arasında kaldırılmasının ardından PKK'lı teröristlerin saldırılarının ilçeye verdiği zarar, gün yüzüne çıktı.

Terör örgütü mensupları, ev, iş yeri ve sağlık merkezlerinin yanı sıra ibadethaneleri de tahrip etti. Cudi Mahallesi'nde teröristlerin kazdığı hendek ve kurduğu barikatlardan dolayı vatandaşların bir süredir ibadetini yapmak için gidemediği Firdevs Camisi'nde de büyük hasar oluştu.

Teröristlerin sokağa döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu cami duvarının yıkıldığı, malzemelerin yerlere saçıldığı görüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.