MHP çağrı heyeti olağanüstü kurultay tarihini açıklandı

MHP Çağrı Heyeti Üyeleri, ilk olağanüstü toplantının tarihini belirlediklerini açıkladı. 

MHP çağrı heyeti olağanüstü kurultay tarihini açıklandı
19 Nisan 2016 Salı 11:50

Milliyetçi Hareket Partisi Üyeleri, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 10 saat süren toplantının ardından olağanüstü toplantının tarihinin belirlendiğini açıkladı. MHP Çağrı Heyeti Üyeleri, Ayhan Erel, Ali Sağır ve Mehmet Bilgiç, 10 saat süren toplantının ardından yazılı bir açıklama yaptı. 

Yapılan yazılı açıklamada, Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin belirttiği ilanı sonrasında MHP olağanüstü büyük kongresinin toplantıya çağrılması ve gerekli işlemlerin icrası hususunda kendilerine Çağrı Heyeti sıfatıyla yetki verildiği belirtilerek, "Söz konusu kararın verdiği yetki ile MHP Parti Tüzüğü'nün ilgili hükümleri gereği olağanüstü büyük kongrenin yerine getirilmesi amacıyla gerekli iş ve işlemler başlatılmıştır. Süreç, Çağrı Heyeti sıfatıyla tarafımızca yürütülecek olup, ilk olağanüstü toplantının 15 Mayıs 2016 tarihi saat 10.00'da, gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci olağanüstü genel kurul toplantısının aynı yerde ve saat 10.00'da, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı hususunda karar alınmıştır." denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.