Karabağ Gazisi İbad Hüseyinli'den Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. kez Cumhurbaşkanı seçilmesine ilişkin mesaj

Karabağ Gazisi İbad Hüseyinli, Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. kez Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçilmesiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Karabağ Gazisi İbad Hüseyinli'den Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. kez Cumhurbaşkanı seçilmesine ilişkin mesaj
25 Haziran 2018 Pazartesi 10:05

Bu gün Azerbaycan’ımızın sarsılmaz dostu, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerden büyük bir zaferle çıktı. 

Onun bu zaferi, çifte standartçı Avrupa’nın ve diğer Emperyalist güçlerin hevesini de kursağında bıraktı. Türkiye üzerinde oyun oynamaya kalkan Batılı devletler, Erdoğan’ın zaferiyle ağır bir hezimete uğradı ve ağır bir Osmanlı tokadı yedi.

Kardeş Türkiye’mizin büyük atılımlar yapmasına; iktisadi, siyasi ve  askeri açıdan, son 16 yılda Türkiye’nin süper güce çevrilmesine vesile olan; dünyadaki Müslümanların ve mazlum milletlerin umudu haline; Batılı Emperyalist güçlere açıkça meydan okuyan; Türk’ün gücünü bütün dünyaya gösteren; Kahraman Türk Ordusunun başında Suriye’de, Irak’ta ve bütün Ortadoğu coğrafyasında Türk Milletine karşı yuvalanan terör odalarını yerle bir eden; kazandığı her zaferden sesi Avrupa başkentlerinde yankılanan Recep Tayyip Erdoğan, yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Onun, beş yıl süreyle yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi Türk ve İslam âlemine cesaret ve güven, düşmanlarımıza da korku ve velvele saldı.
 
Recep Tayyip Erdoğan’ın son 16 yılda Türkiye Cumhuriyetinin inkişafında gösterdiği azim ve gayret, Türk tarihine altın harflerle yazılacaktır. O, “dünya beşten büyüktür” şiarıyla çıktığı yolda, uluslararası zeminde de büyük takdir kazanmış; böylece sadece Türkiye’nin değil, dünyanın her yerindeki mazlum milletlerin de zulme ve haksızlığa boyun eğmeyen liderine çevrilmiştir. 

Milli liderimiz İlham Aliyev’in de çok yakını, dostu olan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim zaferiyle birlikte, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki münasebetler iki liderin gayretleriyle zirveye çıkacak, Türkiye ve Azerbaycan, dünyada söz sahibi ülkeler olacaktır.

1990’lı yıllarda, Sovyetler Birliği dağıldığında, 21. Yüzyılın “Türk Asrı” olacağı söyleniyordu. 21 Asrı Türk asrına çevirecek olan Liderler sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cenap Prezident İlham Aliyev’dir. İki lider ve iki ülke el ele vererek Türk ve İslam alemini yeniden dünyaya baş edecekler ve aleme nizam vereceklerdir. 

Türk ordusu Afrin’e yürüdüğünde, gönüllü olarak Türk askerleriyle birlikte Türk milletinin düşmanlarına karşı savaşmak için Türkiye’ye gittiğimde beni büyük bir sevgiyle karşılamışlardı. Şimdi yine, Erdoğan’ın önderliğinde ve onun yolunda kardeş Türkiye’ye karşı yönelik tehditlere karşı savaşmaya hazırım. Cenap Prezident İlham Aliyev ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu, benim yolumdur.

Türk düşmanlarına karşı verdiğim mücadele uğrunda bir Karabağ Gazisi olarak beni ilk cumhurbaşkanı olduğunda yemin törenine davet eden, defalarca huzuruna kabul eden, Meclis gurubu toplantılarına çağırarak beni sevgiyle karşılayan ve bağrına basan Büyük Türk oğlu Recep Tayyip ERDOĞAN’ı, bütün dünyayı sarsan bu yeni zaferinden dolayı kutluyor, onun huzurunda saygıyla baş eğiyorum. 

Ben Sayın Erdoğan gibi bir Dünya liderini ikinci kez Cumhurbaşkanı seçen kardeş Türk Halkına da en derin saygılarımı sunuyorum. 

KARABAĞ GAZİSİ
TÜRK DÜNYASI KAHRAMANI İBAD HÜSEYNLİ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.