Gündoğdu’nun Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ordu’daki bütün okul müdürlerine tebrik mektubu gönderdi.

Gündoğdu’nun Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2017 Perşembe 11:55

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ordu’daki bütün okul müdürlerine tebrik mektubu gönderdi. Okul müdürlerinin nezdinde tüm eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutlayan Milletvekili Metin Gündoğdu “Bugünün Hoca Akşemsettin’leri siz öğretmenlerimizsiniz.” diyerek yeni nesillerin öğretmenlerin ellerinde şekilleneceğine dikkat çekti.

Günümüzün Akşemsettin’lerisiniz

Öğretmenler Günü için Ordu genelindeki tüm okullara mektup gönderen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun mesajı şu şekilde; “Öğretmenlerimiz çok özel ve onurlu bir meslek icra etmektedir. 

Memleketimizin ve insanlığın geleceği için büyük emek ve özveri ile görevlerini yerine getiren öğretmenlerimiz, yarınlarımızı şekillendiren en büyük etkendir. Eğitimin temeli ailede atılır, ancak bu eğitimi sürdüren ve çatısını oluşturan öğretmenlerimizdir. Her bir öğretmenimizi ömrünü, yeni nesiller ve ülkemiz için vakfetmiş bir nefer olarak görüyorum. Atamız Fatih Sultan Mehmet, hocası Akşemsettin’in çizdiği yolda yürüyerek Dersaadet’i fethetmiş, çağ açıp çağ kapatmıştır. Bugünün Hoca Akşemsettin’leri de siz öğretmenlerimizsiniz.”

Yerli ve Milli Nesil Vurgusu

“En önemli varlığımız olan gençlerimizin imanlı, vatanperver, yerli ve milli, iradesi elinde, açık fikirli, vicdan ve merhamet bilincine haiz olarak yetişmesi büyük öneme sahiptir. Aynı zamanda bilim, sanat, edebiyat, spor, kültür, dil ve estetik alanlarında da ileri gitmek aydınlık yarınlar için elzemdir.” İfadelerini kullanan Metin Gündoğdu “Eğitimcilerimizin, sorumluluklarının farkında olarak görevlerini büyük bir aşkla icra etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmekte ve yarınlarımıza güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Siz değerli müdürümüzüm şahsında, fedakârca, cefakârca, özveriyle çalışan öğretmenlerimizin ve tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, kolaylıklar dilerim.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.