Cumhurbaşkanı Noktayı Koydu, ABD'ye Neden Gitme Kararı Verdi

Cumhurbaşkanı Noktayı Koydu, ABD'ye Neden Gitme Kararı Verdi Erdoğandan Uyarı Çok Sert Oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile buluşmak üzere bugün ABD’ye gidiyor.Erdoğan Rusya İle Ortak Devriye 'de Neler oluyor İşte Detaylar

Cumhurbaşkanı Noktayı Koydu, ABD'ye Neden Gitme Kararı Verdi
Admin
Admin
12 Kasım 2019 Salı 11:35

Cumhurbaşkanı Noktayı Koydu, ABD'ye Neden Gitme Kararı Verdi Erdoğandan Uyarı Çok Sert Oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile buluşmak üzere bugün ABD’ye gidiyor.

 Cumhurbaşkanı Noktayı Koydu, ABD'ye Neden Gitme Kararı Verdi Erdoğandan Uyarı Çok Sert Oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile buluşmak üzere bugün ABD’ye gidiyor.Erdoğan Rusya İle Ortak Devriye 'de Neler oluyor İşte Detaylar ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12-13 Kasım tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) yapacakları  ziyaret kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile buluşacak. Görüşmede, Türkiye ile ABD arasındaki ilişkiler tüm yönleriyle ele alacaklardır

Recep Tayyip Erdoğan Donald Trump

Cumhurbaşkanı"4 milyon mülteciyi barındıran Türkiye'ye karşı takındığınız tavrı iyi bilin, bu kapılar açılır siz başınızın çaresine bakın" diyerek sözlerine devam etti,"Suriye meselesini enine boyuna konuşacağız. Kapılar açılır, DEAŞ'lılar gönderilir sonra siz başınızın çaresine bakın. Kıbrıs'taki gelişmelerle ilgili gözdağı vermeye kalkmayın." açıklamasında bulundu.

Harekatla ilgili anlaşmaya  varılan hususun tam olarak yerine getirilmediğini anlatacağız. Başkan Trump ile ilişkilerimizin geliştirilmesi konusunda hemfikiriz. Siyasi sabotaj girişimlerine rağmen pek çok konuda mesafe aldık. İki lider olarak önce dar kapsamlı görüşmemiz olacak. Ardından heyetlerarası görüşme yapacağız. Sonra birlikte basın toplantısı. Geniş kapsamlı basın toplantısı olacak. Her iki ülkenin güvenliğini ilgilendiren konularda yeni bir dönemi başlatmak istiyoruz. Müzakereler bir anda bitebilir. 4 milyon mülteciyi barındıran Türkiye'ye karşı takındığınız tavrı iyi bilin. Daha önce söyledim, hafife alıyor olabilirsiniz. Kapılar açılır, DEAŞ'lılar gönderilir sonra siz başınızın çaresine bakın. Kıbrıs'taki gelişmelerle ilgili gözdağı vermeye kalkmayın." dedi. 

Kamu saati sayfamızı sosyal medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.