Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu 24 Haziran seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına  değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu "Birbirine benzemezleri bir araya getiren siyaset mühendisleri hüsrana uğradı. Büyük Türk milleti feraset ve irfan abidesi iradesiyle, bunların hepsine sandıkların dibinde yer ayırdı." dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu 24 Haziran seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına  değerlendirdi
25 Haziran 2018 Pazartesi 10:45

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu gayrıresmi sonuçlara göre Cumhur İttifak'nın 24 Haziran zaferini gazetecilere değerlendirdi. Türkiye’nin bölgesel güç olmaktan küresel aktörlüğe evrileceği döneme girdiğini belirten Topçu " bu heyacan ve coşku ile önümüzdeki sürecin başta milletimize ve yüzünü Ankara’ya dönen, dünyanın her yerinde bu heyacanı bizimle birlikte yaşayan büyük Türk-İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını Rabbimden niyaz ederim" şeklinde konuştu. 

"TÜRKİYE  KAZANIRKEN  TÜRKİYE’Yİ TERCİH EDENLER DE KAZANACAKTIR"

Topçu sözlerini şöyle devam etti :

"Bu süreç öyle bir süreç olacak ki; Afrin’den Kandil’e, Balkanlardan Orta Asya’ya sancağımızın yükselmeye devam edeceği, devletimizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın ilk 10 devleti arasına gireceği bir dönem olacak inşallah. 24 Haziran seçimleri ile siyasi istikrarımız korunmuştur. Siyasi istikrarımızın devamı ile Türkiye kazanırken, Türkiye’yi tercih edenler de kazanacaktır."

"DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZ SÖZDE İDDİALI DEMOKRASİLERİ KISKANDIRMIŞTIR"

24 Haziran seçimlerindeki yüksek katılım oranına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu" bu yüksek demokrasi şöleni, dünya üzerinde yüzde 40-50 gibi katılım oranlarına sahip sözde iddalı demokrasileri kıskandırmıştır" ifadelerini kullandı. 

"OYUNLARI MİLLETİMİZİN FERASETİNE VE İRFANINA ÇARPARAK DARMADAĞIN OLDU"

"Dolarları, PKK-HDP’leri, PYD-YPG'leri, FETÖ’leri, DEAŞ’ları, ağaç bahaneli Gezi’leri, kasalı kutulu kumpasları ile üzerimize gelenler kaybettiler. Hamdolsun yine yapamadılar, oyunları milletimizin ferasetine ve irfanına çarparak tezgahları ile birlikte darmadağın oldu."

"BİRBİRİNE BENZEMEZLERİ BİR ARAYA GETİREN SİYASET MÜHENDİSLERİ HÜSRANA UĞRADI"

"Millet siyasi istikrarsızlıkla birlikte ekonomimizi bozarak, her türlü terör örgütleri ile bizi içimize dürüp diz çöktürmek isteyenlerin, vatanımızı milletimizi bölmeyi ve devletimizi yıkmayı hayal edenlerin hülyalarını sandıkta kabusa çevirdi.Birbirine benzemezleri bir araya getiren siyaset mühendisleri hüsrana uğradı. Büyük Türk milleti feraset ve irfan abidesi iradesiyle, bunların hepsine sandıkların dibinde yer ayırdı."

" 24 HAZİRAN MİLLETİMİZİN MÜHRÜDÜR" 

"24 Haziran sonucu Kürt’ü, Türkmen’i, Arap’ı, Alevi’si, Sünni’si ile ay-yıldızlı al bayrak altında kıyamete kadar beraber yaşamaya kararlı milletimizin mührüdür. Ülkemizin birinci ligde yer almasını kimse engelleyemeyecek. Milletimize, medeniyet coğrafyamıza ve dünyadaki bütün mazlumlara hayırlı uğurlu olsun."
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.