CHP Referandum Logosu belli oldu; "Geleceğim için Hayır"

Ana Muhalefet Partisi CHP, Referandumda kullanacağı propagandayı belirledi. CHP'nin, küçük bir kız çocuğunu kullandığı afişte, "Geleceğim için Hayır" mesajını kullanacak.

CHP Referandum Logosu belli oldu; "Geleceğim için Hayır"
28 Şubat 2017 Salı 10:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 16 Nisan'da yapılacak referandum da "Hayır" oyu kullanacağını açıklamıştı. CHP, Hayır propogandasında kullanacağı logoyu belirledi. Bir kız çocuğunun yer aldığı logosunda sıcak renklerden oluşan güneş ve “Geleceğim için hayır” sloganı ile üzerinden ‘tercih’ yazan hayır pusulasına yer veriyor.

CHP’nin logosu refearandum çalışmaları boyunca araçlarda, afiş, pankart, bilboard, ratek, poster, promosyon, şapka ve t-shortlarda kullanılacak.

CHP, Seçimlerden kalma Evet yazan otobüslerdeki evetleri kaldıran CHP, referandum da Hayır çıkması için elinden geleni yapacağa benziyor. Propoganda da küçük bir çocuğu kullanan Ana Muhalefet, şeçim zamanı boyunca "Geleceğim İçin Hayır" cümlesini kullanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.