CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak gösterildi

CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'na karşı aday adayı olan isimler delegelerden yeterli imzayı toplayamadı.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak gösterildi
Kamusaati
Kamusaati
27 Temmuz 2020 Pazartesi 01:15

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu dönemi bir kez daha uzadı.

Partinin 37. Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olmak için aday adayı olan İlhan Cihaner, Aytuğ Atıcı ve Tolga Yarman delegelerden yeterli imzayı toplayamadı.

TEK ADAY

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendi atadığı delegelerin oylarıyla kurultayda tek aday oldu.

"DOSTLARIMIZLA BİRLİKTE İKTİDAR OLACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay öncesinde yaptığı açıklmada "Önümüzdeki ilk genel seçimde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız." diyerek iddialı bir çıkışa imza atmıştı.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak gösterildi #1

"SÖZDE KURULTAYDA MEMLEKET MESELELERİ TARTIŞILACAK..."

Kurultayda konuşma yapan İlhan Cihaner, şunları söyledi:

"Selfie çekerek gittiler, sözde kurultayda memleket meseleleri tartışılacak ve buradan bir karar çıkacak ve biz geleceğimizi kurmak için toplanacağız.

BU BİR TİYATRO

Neredeler? Bu ciddiyetle nasıl iktidara gideceğiz biz? Bu bir tiyatro. 13 maddeden birisi sözde kadınların temsiliymiş. Ya biz tüzüğümüzde var olan kadın kotasını kullanmıyoruz. Şimdi kalkıyoruz gelecekte şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz.

300 delege yokken kabul edenler, etmeyenler denilerek CHP'nin divan başkanına ana avrat küfür edilerek bir kurultay bitirdik biz. Bu mu marjinallik? Bizim çabalamamız mı marjinallik? İl kongrelerinde tek aday gördüm. Nasıl demokrasi şöleni oluyor bu? Hiç mi utanmadılar?

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak gösterildi #2

İMZA VERİLMESİN DİYE TEHDİT

Hepinizden imza alındı. 100'ün üzerinde imzayla son iki güne girdik. Ve birçok arkadaşımız bizim ofise gelirken yoldan çevrildi. Belediye başkanlarının, o arkadaşlarımızı aşıyla işiyle tehdit edildiğini gördük.

BU ALÇAKLIKTIR

O genel başkan yardımcılarını da biliyorum. Hepsinden hesap soracağız. Bir yoldaşını nasıl işiyle, aşıyla tehdit edersin sen? Bu alçaklıktır."

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak gösterildi #3

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tek aday olarak gösterildi #4

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer 

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.