AK Parti Manisa İl Başkanı Gürcan görevden alındı

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, yeniden yapılanma sürecinde il başkanı ve yönetiminin görevden alındığını bildirdi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Gürcan görevden alındı
23 Aralık 2016 Cuma 18:48

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen, ancak istifa etmeyen AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında görevden alındığı öğrenildi. 
Gürcan'ın yerine yeni il başkanı atanıncaya kadar Erol Aykut'un vekaleten görevi sürdüreceği bildirildi. Görevden alınma kararını doğrulayan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Genel Merkez'in genç ve kadın kontenjanlarına uygun vizyoner bir yönetim oluşturulacağını, anayasa çalışmaları ve referandum sürecinde heyecanı yüksek bir teşkilat için bu değişikliğin yapıldığını söyledi. Bilen;

"Gayretli, motivasyonu yüksek, heyecanlı bir teşkilat kurmak için değişiklik yapıldığını biliyoruz. İl başkanlığı için 8-10 kişinin müracaat ettiğini biliyorum. Onların içinden 3-4 arkadaşı genel merkez davet eder ve onlardan birine görev verir. Müracaat edenlerin dışında Manisa'nın kamuoyunun yakından tanıdığı birisi de olabilir. MKYK toplantısında görevden alındı. Genel merkez heyecanı yüksek, performansı biraz daha fazla bir il yönetimi kurma arzusu var. Bizimle paylaştıkları şey bu. Şehrin tamamını kucaklayan bir yapı oluşturmak hedefleniyor. Önümüzde bir referandum ve seçim süreci var. Daha diri, daha heyecanlı bir teşkilat kurma beklentimiz var" diye konuştu. 

Bilen, Genel Merkez'in il başkanını belirlemek için daha önce bir çalışma yaptığını, gerekirse yeniden bir çalışma yapabileceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.