Ak Parti, 39 Maddelik 2. Yargı paketini Açıkladı

Ak Parti, 39 Maddelik 2. Yargı paketini Açıkladı

Ak Parti, 39 Maddelik  2. Yargı paketini Açıkladı
Admin
Admin
17 Şubat 2020 Pazartesi 15:10

Ak Parti, 39 Maddelik  2. Yargı paketini Açıkladı

AKP Grup Başkan Vekili Muş: ilk güzel haber olarak Yurt dışında İkamet eden vatandaşlarımız ve mavi kart sahiplerine dövizli BES imkanı tanıyor olacağız

"-İnsanların bir çok şekilde temin edebildiği silah kesici delici aletlere yasak ve ceza kapsamları arttırılacak

- Ateşli silahları satışa sunan ve bu konuda hiçbir yetkiye sahip olmayan kişilere hapis cezası uygulanacak

- Vakıflar Genel Müdürlüğünün mülkiyetindeki taşınmazlarda, kiracılara, üç ay ve  veya daha fazla kira borcuna sahip olan şahıslara , ödeme yapmaları için 3 ay yasal  süre tanınacak. bu zaman zarfı içerisinde halen  ödenmemiş olunursa, 15 gün içinde tahliye kararı uygulanacak.

- Geri dönüşüm ve onarım projeleri karşılığı kira anlaşması yapılan işlerde, teminata ek olarak 6 aylık kira peşinatı talep edilecek. 3 kira ödemeyenin tahliyesi gerçekleşmiş sayılacak.

- KOBİ'lere ticari iş yapan kurumlarımıza da  finansal olarak bütün desteği temin edeceğiz.

- Derneğe üyelik ve ayrılık bilgilendirmesi mecburi olacak. Vatandaşlar, e devlet uygulaması üzerinden hangi derneğe kayıtlı olduğunu hangisinden ayrıldığı bilgilerine erişecek.

- Patronların desteklenmesi adına , 2020 senesi kapsamında , asgari ücreti 75 lira daha destekleyeceğiz

- Mesleki yeterlik belgesinin oluşturulması adına işsizlik fonundan 2021 yıl sonuna kadar destek yapılacak.

- Esnaf Ahilik fonunuoluşturuyor bu sayede onlarada güvence yapıyor bunu da  sene sonuna kadar erteliyoruz.

- Tüketicilere, enerjinin kaynağı ile alaklalı tercih yapma  hakkı tanıyacağız bu sayede . Vatandaş "ben enerjimi yenilenebilir enerji kaynağından almak istiyorum" olarak talep ederse , mümkün olacak.

- Yenilenebilir enerji kaynakları ile alakalı olan tüm ihalelerin TL cinsinden hayata geçmesini sağlayacağız .

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.