YDUS Soru Kitapçığı erişime açıldı

ÖSYM, YDUS Temel Soru Kitapçığının adayların erişimine açıldığını duyurdu.

YDUS Soru Kitapçığı erişime açıldı
22 Aralık 2016 Perşembe 15:10

ÖSYM, 17 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen  Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (YDUS) Temel Soru Kitapçığını, adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri için 10 gün boyunca erişime açıldığını duyurdu. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına görebilecek. ÖSYM'nin yaptığı duyuru şöyle;

''2016-YDUS: Temel Soru Kitapçığının Görüntülenmesi

17 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30'da uygulanan 2016-YDUS Temel Soru Kitapçığı,  sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılmıştır. Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.