YDS'de hatalı soru var mı? İptal edilecek soru olacak mı?

Binlerce adayın girdiği YDS Sonbahar Dönemi Sınavı sona erdi. Yılda 2 kere yapılan YDS zor muydu, kolay mıydı? 80 sorunun sorulduğu YDS sınavında hatalı soru ve iptal edilecek soru var mı merak ediyor. 2016 YDS ile ilgili merak edilenler haberimizde.

YDS'de hatalı soru var mı? İptal edilecek soru olacak mı?
04 Eylül 2016 Pazar 13:00

4 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen ve 180 dakika süren Yabancı Dil Sınavı (YDS) sona erdi. 80 sorunun sorulduğu YDS'de adaylar kendi branşlarından (İngilizce, Almanca, Fransızca.. ) sorulara yanıt vermeye çalıştı. Sabah 09.30'da başlayan oturumda adaylar, ÖSYM tarafından hazırlanan YDS sınavın sorularını çözdü. Peki YDS Sonbahar Döenmi sınavında hatalı soru var mı? İşte detaylar..

YDS Sonbahar Dönemi Sınavında Hatalı Soru Var mı?

04 Eylül 2016 Pazar günü yapılan Yabancı Dil seviye Tespit Sınavı (YDS) sonrası sınava giren adaylar, sorularla ilgili konuşuyor. Sınavdan çıkan bazı adaylar kendi branşlarının sorularının eski yıllara göre kolayolduğunu söylerken,İngilizce ile ilgili sorularının önceki döneme göre kolay olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yıllara göre zorluğu biraz daha az olan 2016 YDS Sonbahar Döenmi Sınavı'nda iptal soru henüz yok. Ancak herhangi bir iptal veya tartışma oluşturacak soru olduğunuda sitemizden öğrenebileceksiniz.

Sizde 2016 YDS Sonbahar Dönemi sınavında hatalı soru olduğunu düşünüyorsanız, sayfamızın "Yorum" kısmına yazabilirsiniz.

YDS Soru ve Cevapları ile ilgili detaylar için TIKLAYINIZ


Etiketler; #YDS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdem k. - 8 yıl önce
yayınlanan cevap anahtarında ingilizce 68. sorunun cevabının yanlış olduğunu düşünüyorum.
Avatar
adil - 7 yıl önce
sorular açıklanmasını istiyotuz ayrıca bir soruda mutlak surette yanlışlık olduğunu düşünüyorum