TEOG 2. Yerleştirme Sonuçları Açıklandı - Teog 2. nakil sonuçları sorgula öğren

Teog 2. Nakil sonuçları açıklandı. Teog tercihleri sonrasında yerleşmeyen ve okul değiştirmek isteyenlerin gerçekleştirdiği TEOG ikinci nakil sonuçları belli oldu. TEOG 3. Nakil tercihleri ne zaman başlayacak ve sonuçlar ne zaman açıklanacak? Teog nakil sonuç sorgula öğren ile ilgili detaylar haberimizde.

TEOG 2. Yerleştirme Sonuçları Açıklandı - Teog 2. nakil sonuçları sorgula öğren
29 Ağustos 2016 Pazartesi 11:12

TEOG'da 2. nakil sonuçları açıklandı. TEOG 2. nakil sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın kendi sitesinden sorgulamaya açıldı. Bugün açıklanan TEOG sonuçları üzerinden hareket edecek olan öğrenciler, hangi okulu kazandıklarını görebiliyor.

Merakla beklenen TEOG 2. nakil sonuçları açıklandı. Velilerin ve öğrencilerin heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. 22 Ağustos tarihinde açıklanan 1. nakil yerleştirme sonuçları sonrasında 29 Ağustos tarihinde TEOG 2. nakil sonuçlarının açıklanacağı belirtilmişti. 

1 milyon 176 bin 711 öğrencinin girdiği TEOG sınavında 2. nakil yerleştirme sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesinden duyuruldu. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, TEOG 2. Nakil Sonuçlarını öğrenebilirsiniz. 
 

TEOG 2. Nakil Yerleştirme sonuçları için TIKLAYINIZ


3. Teog Nakil tercihleri ne zaman başlıyor?

TEOG sınavlarında herhangi bir okula yerleşemeyen veya başka bir okula eçmek isteyen öğrencilerin son hakkı olan 3. TEOG Nakiltercihleri 29 Ağustos 2016 tarihinde başlayıp 2 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. 3. Nakil Sonuçlarının ilanı ise 5 Eylül 2016 tarihinde açıklanacak. Öğrenciler TEOG Nakil tercihlerini e-Okul üzerinden yapabilecekler.


E-Okul'a giriş için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.