Sözleşmeli spor uzmanı ve sözleşmeli antrenör alımında sözlü sınava hak kazanan adayların listesi açıklandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 'Sözleşmeli Spor Uzmanı' ve 'Sözleşmeli Antrenör' alımı için sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesini açıkladı.

Sözleşmeli spor uzmanı ve sözleşmeli antrenör alımında sözlü sınava hak kazanan adayların listesi açıklandı
18 Kasım 2015 Çarşamba 21:30

Gençlik ve Spor Bakanlığı, sözleşmeli spor uzmanı ve sözleşmeli antrenör alımı için sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesini açıkladı.

'Sözleşmeli Spor Uzmanı' ve 'Sözleşmeli Antrenör' alımı için sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların pozisyon ünvanına göre listeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açıklandı.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların, belirtilen tarih ve saatlerde, kimlikleri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda (Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ/ANKARA) hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçerli kimlik olarak nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet belgesinden herhangi birini getirebilirler.

Spor Genel Müdürlüğünce yapılacak olan 'Sözleşmeli Spor Uzmanı' ve 'Sözleşmeli Antrenör' alımı ile ilgili sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, sınava katılmamaları halinde sınav haklarını kaybedecekler.

'Sözleşmeli Spor Uzmanı' ve 'Sözleşmeli Antrenör' alımı için sözlü sınava hak kazananaların listesine pozisyon ünvanına göre aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

1. Grup Spor Uzmanı - Spor Eğitim Uzmanı

2. Grup Spor Uzmanı - Spor Eğitim Uzmanı

Antrenörlük

Spor Uzmanı - Spor Beslenmecisi

Spor Uzmanı - Spor Fizyoterapisti

Spor Uzmanı - Spor Psikoloğu

Spor Uzmanı - Masör - Erkek

Spor Uzmanı - Masör - Kadın







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Bence tüm spor adamları işe alınmalı. Gençliğin ilacı spor.
Avatar
kazım - 8 yıl önce
hadi hayırlısı. nihayet uzun bir aradan sonra beden eğitimcilere bir fırsat verildi.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Spora gereken önem verilmeli.