ÖSYM'den Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Başvurusuna ilişkin duyuru

ÖSYM Başkanlığı tarafından, ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Bilgilendirme duyurusu yayımladı.

ÖSYM'den Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Başvurusuna ilişkin duyuru
22 Haziran 2016 Çarşamba 12:00

ÖSYM Başkanlığı tarafından, 'ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Bilgilendirme' konulu duyuru yayımlandı. Söz konusu duyuruda,  Sözleşmeli Bilişim personeli alımı için yapılan sınava başvuru yapıp, başvuru evraklarını gönderenlerin değerlendirilmesinin yapıldığı, sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların, https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sonuç belgelerini alarak, bildirilen sözlü sınav tarih ve saatinde ÖSYM Başkanlığı Bilkent/Ankara adresinde hazır bulunmaları gerektiği kaydedildi.

İşte ÖSYM'den yapılan açıklama:
 

BASIN DUYURUSU 
 (22 Haziran 2016)
 
ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Başvuru Sonuçları ve Sözlü Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Başkanlığımızın Sözleşmeli Bilişim personeli alımı için yapılan sınava başvuru yapıp, başvuru evraklarını gönderenlerin değerlendirilmesi yapılmış olup, sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar, https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sonuç belgelerini alarak, bildirilen sözlü sınav tarih ve saatinde ÖSYM Başkanlığı Bilkent/Ankara adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

v  Önemli Not: 12-13-14.07.2016 tarihinde yapılması planlanan Bilişim personeli sözlü sınavı Başkanlığımızın iş yoğunluğu nedeniyle 19.07.2014 tarihinde yapılacaktır.

İlgililere saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


Başvuru Sonuçları İçin TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.