ÖSYM'den DGS ek tercihleriyle ilgili önemli duyuru

ÖSYM, 2016 DGS ek yerleştirmelerde tercih yapan veya yapacak olan adaylar için resmi internet sayfasından önemli bir duyuru yayımladı.

ÖSYM'den DGS ek tercihleriyle ilgili önemli duyuru
07 Kasım 2016 Pazartesi 15:03

ÖSYM bugün resmi internet sayfasından DGS ek tercihleriyle ilgili adaylara önemli bir duyuru yayımladı. Duyuruya göre, Klavuzda yer alan Tablo-1'de güncelleme yapıldı.

ÖSYM'nin, 2016 DGS Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri: Tercih Yapan/Yapacak Olan Adayların Dikkatine! başlıklı duyurusu şu şekilde;


''3 Kasım 2016 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanan  2016-DGS Ek Yerleştirme Kılavuzu'nda yer alan Tablo-1’de güncelleme yapılmıştır.

Tablo-1 güncel haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanmıştır. Bu düzeltme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adayların tercihlerini yaparken Ek'te sunulmuş olan 7 Kasım 2016 tarihli Tablo-1’de yer alan bilgileri dikkate almaları gerekmektedir.

Adayların bilgisine önemle duyurulur.''

Genel Bilgiler
TABLO-1. Merkezi Ek Yerleştirme İle Dikey Geçiş Yapılacak Yükseköğretim Lisans Programları
TABLO-1'de Yer Alan Yükseköğretim Lisans Programlarının Koşul ve Açıklamaları
TABLO-2. Ön Lisans Mezuniyet Alanlarına Göre Dikey Geçiş Yapılabilecek Lisans Programları


Etiketler; #ÖSYM #dgs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.