MTSAS-3 sınavı ne zaman yapılacak? MEB'den sınav açıklaması

Ülkede yaşanan darbe girişimi sonrasında MEB, 16 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanan MTSAS-3 sınavının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurmuştu. MEB bugün yaptığı açıklama, ertelenen MTSAS sınavının tarihini açıkladı. Peki 2016 MTSAS-3 sınavı ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

MTSAS-3 sınavı ne zaman yapılacak? MEB'den sınav açıklaması
20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:48

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 15 Temmuz'dda gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı'nın (MTSAS) ileri bir tarihine ertelendiğini açıklamıştı. MEB bugün yaptığı açıklama ile MTSAS sınavının ne zaman yapılacağını açıkladı. Peki MTSAS-3 sınavı hangi tarihte yapılacak? 


MEB tarafından MTSAS ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

"Bakanlığımız Merkezi Sistem Sınav Yönergesi kapsamında 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı (MTSAS-3) FETÖ/PDY terör örgütü darbe kalkışması nedeniyle gerçekleştirilememiştir.

Ertelenen MTSKS-3 sınavının 23 Temmuz 2016 tarihinde saat 11.00´ da yapılması kararlaştırılmıştır.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yani ertelenen MTSAS sınavı 23 Temmuz 2016 tarihinde saat 11.00'da yapılacak. 


Etiketler; #mtsas
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.