MEB açıköğretim lise ve mtsk sınavlarının tarihlerini açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı yayınladığı duyuru ile ertelenen Açıköğretim Lise ve Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyeri sınav tarihlerini duyurdu.

MEB açıköğretim lise ve mtsk sınavlarının tarihlerini açıkladı
21 Temmuz 2016 Perşembe 19:12

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Açıköğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavı ile Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyer sınavları devam etmektedir. Fethullahçı Terör Örgütü üyeliği tespit edilen Askerlerin gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin ardından gelen duyuru ile Milli Eğitim Bakanlığı bazı sınavların iptal edildiğini duyurdu.

İptal edilen sınavlar Açıköğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavı ile Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyer sınavlar olarak belirtildi. Söz konusu sınavlar iptal edilmeseydi Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyer sınavı 23 Temmuz 2016'da, Açıköğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavı ise 24 Temmuz'da düzenlenecekti.

Sınav Tarihleri Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığından beklenen sınav tarihleri duyurusu yapıldı. Söz konusu yapılan duyuru ile Açıköğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavı 21 Ağustos 2016 tarihinde ve Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyer sınavı ise 27 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yapılan duyuru Türkiye Büyük Millet Meclisinde onaylanan olağanüstü hal ilanından sonra yapıldığı için söz konusu sınav tarihlerinin ertelenmesi beklenmiyor. Ancak ilerleyen günlerde yaşanabilecek olumsuzluklar ya da durumlara göre Milli Eğitim Bakanlığı yine sınav tarihlerini ileri bir güne erteleyebilir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.