LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak? LYS sınav sonuçları ertelenir mi?

LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM'nin sınav takviminde belirttiği gibi LYS sınav sonuçları 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü açıklanacak. Ancak yaşanan son darbe girişimiyle birlikte birçok öğrenci LYS sonuçları ertelenir mi diye bir kaygı taşıyor. Peki LYS sonuçlarının açıklanması ertelenir mi? Rutin ÖSYM sınav takvimine göre LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak? ÖSYM'nin sitesi neden açılmıyor?

LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak? LYS sınav sonuçları ertelenir mi?
17 Temmuz 2016 Pazar 11:10

LYS sonuçları ne zaman açıklanacak? LYS sınavlarına katılan yüz binlerce öğrenci LYS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM daha evvel yaptığı açıklamada ve sınav takviminde LYS sonuçları 18 Temmuz 2016 Pazartesi açıklanacağını bildirmişti. Peki LYS sonuçları saat kaçta açıklanacak? Türkiye'de son günlerde yaşanan karışıklıklar LYS sonuçlarının açıklanmasını erteler mi?

LYS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK

ÖSYM tarafından LYS sonuçlarının saat kaçta açıklanacağına yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Sadece LYS sınav sonuçlarının 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü açıklanacağını bildiren ÖSYM yetkilileri LYS sonuçlarının açıklanma saati konusunda herhangi bir yorumda bulunmadı. 

ÖSYM'nin sınav sonuçlarını genelde sabah 10, öğleden sonra 14.30 ve 16.30 gibi açıkladığı biliniyor. LYS sınav sonuçları ile ilgili bütün iş ve işlemler sona erdiği için sadece 18 Temmuz'un gelmesi bekleniyordu. Bu sebeple LYS sonuçları sabah 10'da açıklanabilir. Hatta bir ihtimal gece 00.00 'da açıklanabilir. 

Yüz binlerce öğrenci LYS sonuçlarının açıklanacağı anı merakla bekliyor. 

ÖSYM'NİN SİTESİ NEDEN AÇILMIYOR?

ÖSYM'nin internet sitesi www.osym.gov.tr şu anda açılmıyor. Binlerce öğrenci bu durumun LYS sonuçlarının açıklanacağı yönünde yorumladı. LYS sınav sonuçları açıklanma ihtimali var. 

LYS sonuçlarının açıklandığı an ücretsiz bildirim almak isterseniz android uygulamamızı yükleyin. Anrdoid uygulamamızı indirmek için tıklayınız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.