LYS sınav sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM'nin sitesinin açılmaması üzerine öğrenciler Twitter hesaplarından LYS sonuçları açıklandı mı şeklinde arama yapmaya başladılar. Peki LYS sınav sonuçları açıklandı mı? ÖSYM'nin internet sitesi LYS sınav sonuçları açıklandı diye mi açılmıyor yoksa başka bir sebebi mi var?

LYS sınav sonuçları açıklandı mı?
17 Temmuz 2016 Pazar 11:34

LYS sınav sonuçları açıklandı mı? Twitter ve Facebook hesapları üzerinden LYS sınav sonuçları açıklandı mı şeklinde yorumda bulunan öğrenciler ÖSYM'nin internet sitesi açılmadığı için LYS sonuçları açıklandı diye düşünüyor. Peki LYS sınav sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM tarafından LYS sınav sonuçları ile ilgili resmi ve gayriresmi hiçbir açıklama yapılmadı. Bu sebeple LYS sonuçları açıklandı demek çok yanlış olur. Üstelik ÖSYM daha önce sınav takviminde LYS sonuçlarının 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü açıklanacağını belirtmişti.

İyi bir üniversite hayali kuran milyonlarca gencin önündeki iki engelden biri olan LYS sonuçları tercih dönemi öncesi öğrencilerin en çok merak ettiği hususlardan birisi. Özellikle başarı sıralamasını merak eden öğrenciler, LYS sonuç belgesindeki başarı sıralamalarına bakarak tercih etmek istedikleri bölümle ilgili geniş çaplı bir araştırma yapacak ve puanının hangi üniversitelere yetip hangi üniversitelere yetemeyeceğini araştıracak.

LYS SINAV SONUÇLARI

LYS sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandığı an bu sayfaya eklenecektir. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan demirtaş - 8 yıl önce
Ne zamn aciklamayi dusunuyor osym